Keihard scoren met blogs!

Beter gevonden worden in Google door blogs!

Bloggen / SEO

Schrijven is schrappen. Een regel die al tientallen jaren opgaat voor schrijvers, journalisten en copywriters. En ook bij IJsbrekers begrijpen we dat less meestal more is. Zeker in een tijd waar het snel, sneller, snelst moet. Toch is het geschreven woord in de vorm van een blog een bijzonder effectieve manier om mensen naar je website, (web)winkel of merk te trekken.

“Een goed geschreven blog verbetert je SEO-positie en straalt (vak)kennis uit.”

Blogs zijn ideale content om door Google geïndexeerd te worden. Met ieder blog verbetert je SEO-positie en stijgt de positie van je site. Evenals je aanzien.


SEO in een notendop

Google en andere zoekmachines (zoals BING) indexeren je website. Een aantal factoren bepalen je uiteindelijke positie. De techniek achter je site, de content (blogs, video’s, afbeeldingen en teksten) en de autoriteit/populariteit zijn belangrijke pijlers. Door te bloggen over bepaalde onderwerpen kun je een hogere positie bij Google claimen. Het is wel van belang dat je iets losmaakt. Dat mensen daadwerkelijk doorklikken op je blogs. Google redeneert (terecht) dat je content de moeite waard is en beloont dat. Met bloggen is het dus de kunst om artikelen te schrijven die gericht zijn op een betere SEO-positie en tevens leuk, educatief of interessant zijn om te lezen


De bloggers van IJsbrekers

Een goed blog kost tijd en vergt specifieke kennis. Daarom neemt IJsbrekers het je graag uit handen. Onze SEO-specialisten staan te popelen om de best scorende onderwerpen voor je te kiezen en onze schrijvers zorgen voor een vlotte, goedlopende tekst die wat losmaakt. Zoals ze onder meer deden voor De Jong Intra vakanties.