Merkwaardige content ?

Bij IJsbrekers zetten we alles op alles om de merken waar we voor werken op te stuwen in de vaart der volkeren. Altijd op jacht naar meer, meer, meer. Meer likes, meer comments en nog  meer shares. Dag in dag uit. Toch is er één ding nog belangrijker dan deze ‘populariteitspolls’. En dat is het voor de lange termijn veroveren van de hearts en minds van je fans.

En daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Sterker nog, samen met de klant gaan we op zoek naar het echte verhaal achter het merk. Hebben we eenmaal boven water, dan wordt dat de stip op de horizon waar onze social content op gericht is. Content die merkbeleving biedt. Authentiek, prikkelend en meer dan ‘slechts’ een leuk plaatje.

IJsbrekers creëert sterke merken. Sterk merken creëren fans. ”
Altijd merkwaardige content

Zo hebben we voor veel van onze klanten reeds omvangrijke (merk)activaties voor Facebook bedacht. Social content die nét wat verder gaat dan ‘slechts’ een post. Content waarbij we de ontvanger willen boeien, betrekken en bewegen. Naar conversie, vriendschap of beiden. Altijd verrassend en altijd met de merkbelofte als uitgangspunt. Alleen zo kom je keer op keer tot merkwaardige content.