Merkactivaties en Facebook content voor Beachmasters

Voor Beachmaster hebben we merkactivaties ontwikkeld, zinnenprikkelende social content gecreëerd en een aantal must-read blogs geschreven! Het jongerenmerk richt zich op volledig verzorgde reizen voor jongeren (16-24) met bus of vliegtuig naar Lloret de Mar, Chersonissos, Blanes en andere zonnige bestemmingen. En dat vraagt om een bepaalde tone of voice 😉

Bij  jongerenreizen denk je al snel aan zon, zee, zand en … ziekenhuis. En nátuurlijk wil je een goed feestje als je voor het eerst zonder ouders op vakantie gaat. Maar excursies, lekker op het strand liggen en een tip top reisleiding zijn ook belangrijk. Beachmasters richt zich op de jongeren die niet terugdeinzen voor een feestje en op een relaxte manier hun vakantie willen doorbrengen. Dat betekent dat toon, beeldtaal en content thema’s hier allemaal op aan moesten sluiten.

Merkactivaties

Naast de doorlopende social content om de belangrijkste social media kanalen te vullen, zorgden we met prikkelend SEO blogs en merkactivaties voor een 360 graden online aanwezigheid! Daarnaast hebben we een aantal gave merkactivaties ontwikkeld die voor een tijdelijke boost zorgden in leads en boekingen. Onder andere de kortingsshaker (zie links), waarbij je als gebruiker zo hard mogelijk je telefoon moest schudden om zoveel mogelijk korting te krijgen!

Resultaten

De resultaten van Beachmasters waren geweldig. Binnen 6 maanden hebben we de IPM met 200% verhoogd! Daarnaast nam het aantal fans ook met 20% toe doordat alle posts meer bereik kregen.

TIP: bereken ook zelf de IPM van je Facebook pagina met onze eigen IPM calculator