Coole content en dito blogs voor HUSK

HUSK kon wel wat creatieve power gebruiken! Als IJsbrekers zagen we een beetje sneeuwpret wel zitten. Na een intensief kennismakingstraject hebben we de social media kanalen van Husk een boost gegeven. Met een goede strategie en met content die wat doet met de doelgroep.

Fun & facts

Met GIFjes, coole video’s en fun postst stuwden we de interactie naar grote hoogtes. Volledig toegespitst op de echte boarder en de fanatieke skiër. Door het inzetten van inhakers en thematische content hebben we de engagement met het merk flink verhoogd. Op de top van onze samenwerking steeg de IPM van 2,6 naar 4,8! Bijna een verdubbeling van de resultaten.

TIP: je kunt zelf ook heel makkelijk de IPM van je Facebook pagina berekenen via onze IPM calculator!

Bloggen en merkbouwen

Behalve social content hebben we ons ook volledig in de wondere witte wereld van wintersporten gestort om blogs te (kunnen) schrijven voor de echte liefhebbers. Met titels als 6 drankjes die je zeker moet bestellen bij de après-ski, 8 redenen waarom wintersport leuker is dan zomervakantie en de beste gadgets voor in de sneeuw steeg HUSK niet alleen in Google door een verbeterde SEO-positie maar ook in aanzien bij de fans. Daarnaast ontwikkelde IJsbrekers enkele merkactivaties om  zoveel mogelijk leads en e-mailadressen te verzamelen. Na deze geslaagde samenwerking konden we slechts zeggen: ein prosit.