#SOCIAL CONTENT #FACEBOOK #INSTAGRAM

Voor Sluban hebben we het bereik flink verhoogd én de IPM verdubbeld

Op IJsbrekers kun je bouwen. Dat bewijzen we continu door voor Sluban de leukste content te bedenken. Voor dit andere merk bouwsteen richten we ons voornamelijk op kids, zonder de ouders uit het oog te verliezen. Een constante stroom van gave Facebook content heeft ondertussen onze studio verlaten. Inspirerend, activerend en verrassend.

Inspireren via Facebook

Facebook IPM

Sluban wordt populairder en populairder.
Ook op Facebook. En we zijn blij dat wij ons steentje hebben bijgedragen. Niet alleen door het creëren van content die wat losmaakt, maar ook door het bereiken van de juiste doelgroep door middel van … doeltreffende promotie.

Sluban in het echte leven

Op Instagram gaat Sluban vaak op pad in het dagelijks leven. We laten de karakters de coolste avonturen beleven. Zelfs een museumbezoekje maken we mogelijk. Tal van life hacks en razendsnelle inhakers zijn de revue ondertussen gepasseerd. Laat je ook inspireren en volg de Sluban op hun Instagram kanaal!

“Door op het juiste moment in te haken, maken we meer interactie en engagement los bij de doelgroep.”
Tatatatatatata inhakeeeeeeeeeeeeennnnn!

Moederdag. Olympische spelen. Het WK. Bij IJsbrekers gaat er geen dag voorbij of we kijken wat we voor de boeg hebben en waarop we kunnen inhaken. Er is altijd wel een event of gebeurtenis waar we Sluban én de doelgroep mee kunnen verrassen.

#surprise #surprise!

Altijd verrassend blijven. Dat is ons credo. De ene keer met een goede grap, de andere keer met een compleet nieuw format. Zo maakten we voor Sluban een lange stopmotion video voor tijdens de feestdagen. Een productie die de producten de deur uit deed vliegen. De verkopen via de webshop stegen met 200% ten opzichte van het jaar ervoor! #Trots.

Relevante cases Bekijk al ons werk